3.søndag i advent

Dagen i dag har gått ganske i ett. Her er det ikke snakk om å bruke søndagen som hviledag nei! :P Etter en deilig frokost sammen med min kjære, tok jeg fatt på litt rydding. Viktig at det ikke stopper helt opp med småplukket selv om vi har kommet oss ganske greit i orden her nå :)

Etter å ha ryddet litt, bar det avgårde for å hjelpe til med å passe på nevøen til Ove. Når vi kom frem dit var det på med yttertøyet, så vi kunne ta han med ut en tur :) Utrolig hvor mye klær det er mulig å få satt på en liten kropp :P Hehe.

Noen timer senere dro vi hjem igjen, og etter middag tok vi fatt på bakinga. I dag var det kjærestens favoritt som stod på planen - kakemenn. Ble mer enn nok kaker og! Måtte ta frem en ekstra kakeboks til og med, og enda fikk jeg ikke plass til alle. Hehe.

Håper dere har hatt en fin søndag i advent og! :)

Vinterbilde :)
Vinterbilde
Kakedeigen som venter på å kjevles ut og bli til kaker :P
En av kakeboksene, temmelig full av kaker :P

1 kommentar:

  1. Hey,
    detta så jo innmari bra ut,jeg slipper vel hele bakinga av disse i framtida nå da ;)Gutta kalte de vel "kakemenn", men døm kommer ifra særp,så døm heter "GØTTEKÆLLÆR" der nå,vuttu, hehe. Du har vært ille flink jente idag,ja!!
    klems & nattinatti,begge to <3 <3 <3

    SvarSlett